O nama – DOO Ema
  • Adresa
  • 34240 Knić Srbija
  • Radno vreme
  • Pon - Pet 08.00 - 16.00

Više od 25 godina sa Vama

Inovativna rešenja na tržištu

Kontakt

O nama

Društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju, unutrašnju i spoljnju trgovinu, posredovanje i usluge DOO ``EMA`` Knić, osnovano je 1991. godine, kao preduzeće u privatnoj svojini.
Detaljno analizirajući ova pitanja sa tržišnog aspekta i mogućnosti proizvodnje, došlo se do zaključka da ima potrebe i opravdanja, da delatnost preduzeća proširi proizvodnim programom specijalnih furgonskih nadgradnji za motorna vozila sa ugradnjom odgovarajućih rashladnih uređaja gde je to potrebno.
Uz obezbeđivanje kvalitetnih uvoznih panela, opreme i drugih materijala, preduzeće DOO ``EMA``, 1991. godine po originalnoj tehnologiji počinje sa proizvodnjom prvih specijalnih furgonskih nadgradnji i lansira ih na tržište. Vremenom, preduzeće DOO ``EMA`` Knić da bi odgovorilo na potražnju zahtevanog tržišta radilo je na širenju lepeze svojih proizvoda i osavremenjavanju tehnologije. Takođe DOO ``EMA`` Knić je počela sa reparacijama i popravkama svih vrsta pecijalnih nadgradnji i vozila.

Kontakt Forma

Sticanjem odrđenog iskustva u samoj proizvodnji specijalnih furgonskih nadgradnji DOO „EMA“ Knić je vremenom po sopstvenoj i originalnoj tehnologiji počela 1993. godine sa proizvodnjom izolacionih panela. Višegodišnje prisustvo u proizvodnji specijalnih furgonskih nadgradnji, dragoceno iskustvo i intezivno traganje ka iznalaženju novih rešenja za probleme transporta kao i velika količina proizvedenih furgonskih nadgradnji su od preduzeća DOO „EMA“ Knić stvorili imidž za tehničku perfekciju, visok kvalitet i veliku pouzdanost.

U cilju razrešenja velikog broja veoma kompleksnih zahteva koja specijalna vozila moraju da ispune, saradnja je uspostavljena sa naučnim ustanovama Mašinski fakulteti u Kragujevcu i Beogradu, Saveznim zavodom za standardizaciju, kao i sa proizvođačima vozila u zemlji i inostranstvu. Kompanija DOO „EMA“ Knić je dobitnik GRAND PRIX nagrade za priključna vozila i specijalne nadgradnje za 2002 i 2003 godinu, od strane automobilskog foruma UNS. Koristeći bogata iskustva naših partnera i stalno usavršavajući naše proizvode, prilagođavajući ih specifičnim zahtevima tržišta, kompanija DOO „EMA“ Knić je danas u stanju da proizvede po evropskim standardima, veoma kvalitetne i pouzdane proizvode za transport i distribuciju najrazličitijih vrsta roba. Preduzeće DOO „EMA“ Knić prati svetske trendove i nabavlja materijale čuvenih svetskih proizvođača. Danas je DOO „EMA“ Knić uspela da ostvari značajno učešće na tržištu, na čemu mogu da mu zavide najveći konkurenti o čemu govori široka referenca kupaca.
Posebno ističemo naše proizvode za transport i distribuciju životnih namirnica gde je neophodno sačuvati njihovu svežinu i kvalitet. Preduzeće poštuje zahteve koji se odnose na bezbednost, sanitariju i ekologiju. Veoma važan pristup naše kompanije u rešavanju najraznovrsnijih zahteva i problema u transportu koje imaju naši kupci, ogleda se svakako i u tome da nadgrađujemo vozila svih proizvođača vozila, kako domaćih tako i iz uvoza, od najmanjih do najvećih gabarita, nova i polovna, sa ugradnjom potrebne opreme.
Sada, u 2018. godini, kompanija „Ema“ vrlo uspesno izvozi preko 95% svojih proizvoda u drzave EU, Rusku Federaciju i drzave bivse Jugoslavije, sto je pokazatelj da nasi proizvodi uspesno ispunjavaju zahteve inostranih kupaca, kako po pitanju kvaliteta, tako i po pitanju cene.

Naš tim

Dragan Đurđević

Vlasnik
dragan.djurdjevic@ema-knic.com

Dragan Đurđević

Vlasnik
dragan.djurdjevic@ema-knic.com

Božidar Đurđević

Direktor komercijale
bozidar.djurdjevic@ema-knic.com
+381602031414

Božidar Đurđević

Direktor komercijale
bozidar.djurdjevic@ema-knic.com
+381602031414